Vara med

Foto: Kjetil Strand.

Vil DU være med i Korsvikaspillet?

Hvert år ønsker Korsvikaspillet nye krefter velkommen til oppsetningen av friluftsforestillingen ”Håkon og Kark.”  Vi vet det er stor interesse for amatørteater i Trondheim og Trøndelag og vi tilbyr spennende oppgaver til alle som har lyst.

Vi ønsker skuespillere, korister og krigere til forestillingen, frivillige på og bak scenen, som kostyme og kulissemakere, service og salg, vakter, arenaarbeid, barneansvarlige, plakatklistrere og mye mye mer.

Jeg vil være med!

Send en e-post til frivillig@korsvikaspillet.no med navn, telefonnummer, e-postadresse og hva du ønsker å være med på.

Under kan du lese mer om de ulike oppgavene.

Husk å skrive i meldingen hva du har lyst å være med på!

De siste årene har forestillingen vår fått et løft, blant annet grunnet at vi har hatt med masse barn i oppsetningen. Dette krever en ekstra frivillig innsats, både når det gjelder kostymer, vakthold, prøveplan, ansvar for barna bak scenen, mat under heldagsprøver osv.

Styret har derfor bestemt at fra 2013 må alle som ønsker å melde sitt barn på årets produksjon også må stille med minst en frivillig i tillegg – en forelder, besteforelder, tante/onkel, nabo e.l. Skriv inn i meldingsfeltet hvem som stiller som frivillig, og under hvilken frivilliggruppe vedkommende ønsker å bidra:

– Intern velferd (kjøkken, innkjøp, matlaging, sosiale tiltak osv.)
– Rekvisitt og pyro
– Kostymer, påkledning og hår/sminke
– Barnegruppa (aktivisering, oppsyn osv)
– Registrering, sekretariat, plakatdistribusjon
– Billettkontrollører og kioskmannskap
– Vakter og nattevakter
– Arena og tribunearbeid

Det stilles ingen krav til de frivillige, annet enn at de stiller opp og er en del av teamet. Dersom man imidlertid kunne tenke seg å ha litt ekstra ansvar, synliggjør dette i meldingsfeltet i påmeldingen, eller ta kontakt med en i styret.

Det er viktig at alle setter av helgen 6-7 april!

Det vil denne helgen både bli casting/workshop for store og små, og det vil bli gitt informasjon til foreldre og frivillige. Mer info kommer senere, men vi anbefaler alle å følge med på hjemmesiden regelmessig, da informasjon blir lagt ut der fortløpende.
Ladehirden

Ladehirden tar på seg alle slags oppdrag som involverer show og scenekamp og ønsker i samarbeid med Korsvikaspillet å formidle glede og interesse for sverdkamp gjennom bl.a.forestillingen Håkon og Kark. I tillegg til den kunstneriske opplevelsen håper vi å øke interessen for Snorre og sagalitteraturen. De som er i aksjon holder ikke på med virkelig kamp, men med illusjonen av kamp.
Ta kontakt for mer informasjon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>