Haster med ny hjemmearena for VIF

Jeg kan ikke skryte på meg en masse kunnskap om administrasjonen av fotballmidler og økonomisk styre og stell. Jeg går på kamper for å bli underholdt og ikke minst, nyte synet av det beste fotballaget i verden, VIF.

Så det er sikkert noe jeg ikke har fått med meg i prosessen, men jeg fatter ikke at det kan være så vanskelig å få gitt VIF en hjemmearena som man kan være stolt av. Når klubben først måtte flytte fra stadion på Bislett, så har liksom alt stått stille. En uverdig behandling!

Legger press på kommunen

Jada, så er det noen som legger press på kommunen og det er folk som jobber bak scenen og bla, bla, bla. Poenget er, i mine øyne, at det er jo helt uvirkelig at man ikke kan bare få bygget det som skal bygges. Lage en ordentlig stadion, tomt fikk man jo i 2011; www.vifstadion.no.

Slik jeg ser det så må man bruke mindre tid på byråkrati og mer tid på og gjøre noe konstruktivt. Noen av pengene til å kjøpe nye spillere må gå til heller jobbe med hjemmebanen og forholdene der. Tross alt, hvis ikke supporterne kan komme å heie på sitt hjemmelag, på egen hjemmebane, så er det jo bare stusselig hele greien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>