Finn ut mer om yrkesmilitare

Når man snakker om et yrke så får man ofte et bilde i hodet på hvordan de som jobber i det yrket er som personer. Politifolk, i alle fall i Amerika, liker donouts. Yrkesmilitære sitter på bar og plystrer etter damene.

 

Det er aldri røyk uten ild, men det er heldigvis ikke så firkantet som mange vil ha det til. Mange politifolk foretrekker treningssenteret fremfor donut butikken. Når det kommer til yrkesmilitære, så anbefaler jeg at du stikker innom nettsiden http://www.moc2010.no/ . Denne viser litt mer av denne yrkesgruppen. Selvsagt er det ikke alle som liker dette, men mange elsker å drive med sport, orientering og lignende. Dette er kanskje ikke så overraskende gitt at de har valgt en karriere i militære. Dette er tross alt et svært fysisk og mentalt krevende karriere, spesielt om man tilhører en stridsenhet.
Fordelen med å delta i slike konkurranser, for en yrkesmilitær, er selvsagt at man kan drive med det man liker; fysisk aktivitet og konkurrere mot kollegaer fra mange forskjellige land. Dette er midt i blinken for militære; konkurrere og utfordre seg selv både fysisk og mentalt i tøft terreng. Det er med andre ord mange måter å ha det moro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>